Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

33.000 !! γυναίκες στη Βενεζουέλα έχουν στο στήθος τους, εμφυτεύματα της PIP


Πολλοί λένε ότι η Βενεζουέλα έχει τις ομορφότερες γυναίκες στον πλανήτη. Στα καλλιστεία σχεδόν πάντα μια κοπέλα από τη χώρα αυτή θα είναι στην τριάδα στους παγκόσμιους αυτούς διαγωνισμούς, όταν φυσικά, δεν καταλαμβάνει την πρώτη θέση.
Βέβαια η πλαστική ομορφιά πολλών γυναικών από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής είναι κάτι το δεδομένο αφού οι γονείς τους, μόλις μπουν στην εφηβεία, τους κάνουν δώρο την πρώτη επίσκεψη για επέμβαση αισθητικής χειρουργικής στον πλαστικό τους χειρουργό.


Η Υπουργός Υγείας της Βενεζουέλας Εουχένια Σαντέρ ανακοίνωσε ότι 33.000 γυναίκες έχουν στο στήθος τους ύποπτα εμφυτεύματα σιλικόνης της γαλλικής εταιρίας Poly Implant Prothese. Και στη Βενεζουέλα όπως και στην Ελλάδα αλλά και στις περισσότερες χώρες, τα εμφυτεύματα της PIP απαγορεύτηκαν από το 2010.

Οι γυναίκες με τα ενθέματα βρίσκονται σε κατάσταση πανικού. Ήδη 500 από αυτές έχουν ήδη καταθέσει αγωγές κατά της Γαλλικής εταιρίας και μέχρι το τέλος του μήνα οι δικαστικές αρχές αναμένουνε να τριπλασιαστούν αυτά τα νούμερα.

Το υπουργείο Υγείας, από το Καράκας έβγαλε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία καλεί όσες έχουν σιλικόνη PIP στο στήθος τους να εξεταστούν άμεσα από τους πλαστικούς τους, και να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους. Τέλος σε μια προσπάθεια να μην λάβει ο πανικός διαστάσεις υστερίας, το υπουργείο Υγείας τόνισε πως, οι ασθενείς που το επιθυμούν, μπορούν δωρεάν να αφαιρέσουν τα εμφυτεύματα από το στήθος τους.

Να θυμήσουμε ότι στις 20 Δεκεμβρίου η Μιςς Βενεζουέλα του 2000, πέθανε σε κλινική των ΗΠΑ από καρκίνο του στήθους σε ηλικία 28 ετών

iatropedia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...